Hotel La Cité Suspendue - Parc Astérix, Ile-de-France en omgeving Disneyland | TUI

Hotel La Cité Suspendue - Parc Astérix

Info

Info over Hotel La Cité Suspendue - Parc Astérix

Bezoek het pretpark van de onoverwinnelijke Galliërs! Avonturen zonder einde, attracties even divers als leuk, mooie shows, Gallische fantasie en een snuifje ondeugende brutaliteit…de ingrediënten van een toverdrankje dat getest en goedgekeurd is door miljoenen bezoekers! Blaas uit na een dag vol avontuur en geniet van de legendarische gastvrijheid van de Galliërs In één van de hotels middenin Parc Astérix. In het bos, in Hotel les Trois Hiboux beleef je de mooiste familiemomenten. La Cité Suspendue is een paaldorp in de Gallo-Romeinse sfeer. In Hotel les Quais de Lutece leef je zoals de Romeinen in de stad Lutetia, de Romeinse naam voor Parijs. Het is bekroond tot het beste themahotel van 2021. In alle hotels ontmoet je Asterix en Obelix aan het ontbijt. Gun jezelf en je kinderen deze belevenis die nog lang zal blijven nazinderen. Parc Astérix viert in 2024 zijn 35-jarige bestaan met een nieuwe attractie, een nieuwe musical en tal van andere verrassingen!

INBEGREPEN

  • Minimum 1 dag toegang tot Parc Astérix of meer afhankelijk van de gekozen formule. Toegang tot bepaalde attracties van het park 30 minuten voor de opening van het park. De drie hotels liggen in het Gallische bos, vanuit de drie hotels stap je zo via een privéweg naar het park en geniet je van de eerste tot de laatste minuut van het Park
  • Maaltijden: ontbijtbuffet in het gekozen hotel. Ontmoet je favoriete helden aan het ontbijt
  • Gratis wifi in de gemeenschappelijke ruimtes van de hotels
  • Privéparking bij alle drie de hotels

FACILITEITEN

Hotelgasten krijgen 10% korting op aankopen in de winkels in Parc Astérix.

Hotel La Cité Suspendue *** (64146)

Tussen hemel en aarde liggen de mysterieuze dorpen van de Pottenbakkers, Druïdes en Artiesten die getuigen van een oude stad van de Kelten. De comfortabele en elegante kamers ademen een gezellige sfeer. De familiekamers zijn voorzien van tv, douche en airco. Restaurant, bar, terras, gratis wifi in de openbare ruimtes.

  • 2-4 persoonskamer (max. 3 volw. of 2 volw.+2 kinderen t.e.m. 11 jaar), ca. 25 m2

    • slaapkamer met 2 persoonsbed en een visueel afgescheiden slaaphoek met stapelbed (type 20)
  • 1-3 persoonskamer (max. 1 volw.+2 kinderen t.e.m. 11 jaar), ca. 25 m2 (type 10)

Kamertypes: 150 kamers

Parc Astérix viert in 2024 zijn 35-jarige bestaan !

Op 35 km ten noorden van Parijs ligt Parc Astérix: een zinderend pretpark met 50 attracties en shows verdeeld in 6 werelden, waar de avonturen van de bekende Galliër zich afspelen: Gallië, het Romeinse rijk, het Oude Griekenland, Egypte, de Vikings en 'Door de tijd heen'. Er zijn ook drie unieke en authentieke hotels: 'Les Trois Hiboux', 'La Cité Suspendue' en 'Les Quais de Lutèce'. Zij maken van Parc Astérix een echte verblijfsbestemming. Omdat Parc Astérix 35 jaar bestaat, komt het park met een uitgebreid programma vol nieuwe evenementen: een nieuwe attractie, een nieuwe musical en tal van andere verrassingen staan op je te wachten!

NIEUWE ATTRACTIE: LA TOUR DE NUMEROBIS

Het park krijgt een nieuwe sensationele attractie. Laat je niet misleiden en ontdek de onvermoede geest van Numérobis! Na een duizelingwekkende stijging van 40 meter kunnen de bezoekers genieten van een adembenemend uitzicht en zelfs vanuit Egypte heel Gallië bewonderen. En wat betreft de daling, geen paniek! Zachtjes gaan de bezoekers weer naar beneden, geloof de woorden van Numérobis maar!

NIEUWE MUSICAL

35 jaar vol avonturen, dat moet gevierd worden samen met de bezoekers... En dat doet Parc Astérix met een allereerste musical! Volg de avonturen van Groupidupianix en Sérotonine, twee jonge Galliërs die tot alles in staat zijn om hun dromen te verwezenlijken: de één wil een bekende bard worden en de ander wil de eerste officieel erkende vrouwelijke druïde worden. Samen zingen ze live speciaal voor de show gecomponeerde liederen, omringd door unieke en indrukwekkende decors. Ga naar het Théâtre de Panoramix en geniet 25 minuten lang van dit spektakel.

TOUTATIS, DE ATTRACTIE DIE ALLE RECORDS VERBREEKT

In minder dan een jaar is deze attractie een waar succes geworden bij de bezoekers en staat hij in de TOP 3 van de beste attracties van Parc Astérix. Kom Toutatis ontdekken tijdens een exclusief druïde-festival. Laat zien hoe dapper je bent door aan boord te gaan van deze unieke attractie. Met 110 km/u en 51m hoog is Toutatis de snelste attractie van Frankrijk. Beleef ook een hypnotiserende ervaring met 'Chez Gyrofolix', een gezinsattractie voor kleine, maar niet minder avontuurlijke Galliërs! En vergeet de speeltuin 'Le Sanglier d’Or' niet.

HET HELE JAAR DE PARADE VAN DE GALLIERS

Niets beters om het seizoen van start te laten gaan: ontdek de Gallische optocht met Astérix, Obélix, Cléopâtre, César, Barbe-Rouge en alle andere bekende bewoners van het Gallische dorp. Dit jaar wordt de optocht uitgebreid met een praalwagen in het teken van het stripavontuur 'Asterix in Hispania'.

DE GALLISCHE ZOMER

Neem deel aan het bekende 'Banquet Gaulois': beleef een indrukwekkende ervaring met entertainment en de helden uit de stripverhalen. Om de dag prachtig af te sluiten, is er een klank- en lichtspektakel tijdens de avondshow 'Le Ciel vous tombe sur la tête'.

Periode: 13/7-31/8, park elke avond open tot 22u. Apart ingangsticket voor het buffet, ter plaatse te regelen.

SCHRIK IN HET PARK

Ontdek (opnieuw) het spookhuis in de Egyptische zone van het park: 'Le Tombeau des Dieux'. Als je de vorige spookhuizen al eng vond, dan zal je bloed hier zeker gaan stollen! Een multisensoriële ervaring waarbij je zal schreeuwen van angst. Sobek en Anubis, twee goden die zijn veroordeeld tot de eeuwige hel, zetten alles op het spel om chaos te scheppen in jouw hoofd. Dus? Durf jij het aan om de 9 uitdagingen in de graftombes van de goden aan te gaan? Vergeet de nieuwe angstaanjagende zone niet: 'La Malédiction du Sirius'! Spookhuizen, ronddwalende monsterlijke wezens en voor de kleine Galliërs eng, maar grappig entertainment en decors.

Kom op 12, 19, 26, 30 en 31 oktober en op 1 en 2 november naar de duivelse avondopeningen (apart ingangsticket voor de nocturnes).

Periode: 5/10-11/11.

EEN GALLISCHE KERST

Parc Astérix haalt alle slingers en bijzondere verlichtingen weer uit de kast. Ontdek de mysteriën van de 'Jardins Merveilleux du Père Noël' in de wachtrij van de attractie 'Romus et Rapidus'. Maak een wandeling door 'La Forêt Enchantée', bezoek 'Le Village aux Merveilles', val voor een heerlijke zoete hap in 'Les Délices du Jardin' en ontdek het geheim van het maken van het Gallische speelgoed in de Fabriek van de kerstman. Ga op de foto met de Gallische kerstman die comfortabel op zijn troon zit.

Exclusieve animaties voor jou

Een kerstmarkt met heerlijke producten, 'Tous en piste, le village de la glisse' met een ijsbaan, een zone voor kinderen en een sleebaan. Ga op de foto met de kerstman. En neem om de dag af te sluiten, deel aan een klank- en lichtshow met vuurwerk: L’île aux vœux.

Période: 21/12-5/1.

Openingsdata park

  • 30/3-1/4, 6/4-31/8, 5/10-6/10, 12/10-13/10, 19/10-3/11, 9/11-11/11, 21/12-5/1: dagelijks.
  • 1/9-29/9: enkel woensdag, zaterdag en zondag.

Programma en openingsuren kunnen wijzigingen in functie van de evolutie van de sanitaire maatregelen.

Route: op ca. 276 km van Brussel en op ca. 35 km ten noorden van Parijs. Autosnelweg A1 Paris/Lille, directe afrit Parc Astérix, tussen afrit nr. 7 en nr. 8.

Service tijdens jouw vakantie

  • In de TUI app delen we ook belangrijke informatie met je. Zorg dat je deze voorafgaand aan je vertrek installeert op je telefoon, zo kunnen we je goed bereiken.
Troeven
  • Dolle avonturen!
  • Toegang park inbegrepen
  • In het Gallische bos
Prijzen & kamertypes

Kies het kamertype en vakantiepakket voor je hele reisgezelschap in Hotel La Cité Suspendue - Parc Astérix

Klik op de prijs in onderstaande prijstabel om je kamertype of datum te wijzigen.
Laden...
Ligging
Laden...
bestemming
Even geduld. We berekenen de prijs voor jouw reisgezelschap.
Even geduld. We zoeken je vakantie.