Hotel Ponient Pirámide Salou & Portaventura World, Costa Dorada | TUI

Hotel Ponient Pirámide Salou & Portaventura World

Info

Info over Hotel Ponient Pirámide Salou & Portaventura World

Hotel Ponient Pirámide werd volledig gerenoveerd in 2023. Het is een ideaal hotel voor families met zwembaden, een miniclubs en uitgebreide animatie. Het zandstrand ligt op slechts 600 m, ravotten voor de kinderen en luieren voor de ouders, heerlijk. Beleef een dolle dag in het attractiepark PortAventura World, een park met 6 themazones, 40 attracties en verschillende shows, en Ferrari Land, een themaland vol adrenaline en plezier. Bij je hotelverblijf zijn toegangstickets voor het pretpark inbegrepen.

INBEGREPEN

Hotelverblijf 7 nachten + 3 dagen toegang tot PortAventura World

  • 7 nachten in hotel (zie code 66068)
  • Tickets voor 3 dagen (vrij te gebruiken in de loop van het verblijf van 7 nachten): 1 dag toegang tot PortAventura Park, 1 dag toegang tot PortAventura Park + Ferrari Land en 1 dag toegang tot Caribe Aquatic Park.

FACILITEITEN

Buffetrestaurant met showcooking, bar, poolbar, zonneterras. Lift. Handdoekenservice. Wasserij.

BIJZONDERHEiD

Koop in het hotel kan je toegangstickets tegen een voordelige prijs voor het Caribe Aquatic Park. Meer dan 50.000m2 waterpret in dit tropisch waterpark met watervallen, glijbanen en immense zwembaden.

Open ca. 25/5-8/9 (onder voorbehoud).

KAMERTYPES

230 kamers.

  • kamer 2-4 personen (max. 3 volw.+ 1 kind of 2 volw.+2 kinderen t.e.m. 12 jaar)

    • balkon of terras
    • bad, haardroger, toilet
    • airco
    • minibar
    • gratis wifi
    • tv
    • gratis minisafe (type 20)

PortAventura World

In Salou ligt een wereld vol unieke ervaringen, boordevol plezier en vol verrassingen: PortAventura World. In de drie themaparken beleef je een onvergetelijke dag.

PortAventura Park - Zes werelden op één plek

9x bekroond als beste pretpark in Europa (2014-2022, World of Parks Award).

Ontdek de 40 attracties in de zes mooie aangelegde themagebieden. Wandel van de Middellandse Zee met zijn vissersdorp gelegen aan een meer naar de prachtige Polynesische eilanden, verken het kleurrijke en vrolijke Mexico, bezoek het exotische China en het ruige Wilde Westen. Voor de allerkleinsten is er ‘SésamoAventura’ met attracties en een decor geïnspireerd op de wereld van Sesamstraat. De achtbaan ‘Uncharted’ is gebaseerd op de gelijknamige film met Tom Hanks en Mark Wahlberg. De vijf lanceringen en de versnelling tot 1G beloven je een opwindende schattenjacht in het donker. De hele dag door kan je shows van wereldklasse bewonderen. Knort de maag? In de vele eetmogelijkheden vind je zeker iets naar je smaak

Open: dagelijks tussen 22/3-6/1 (onder voorbehoud van wijziging)

Ferrari Land - Passie en sensatie

Wil je de adrenaline voelen? Themaland Ferrari Land is een eerbetoon aan het genie Enzo Ferrari en zijn passie voor snelheid en innovatie, herkenbaar in de 16 attracties met hun met adrenaline gevulde technologie van hoog niveau. Red Force is de hoogste (112 m) en snelste (van 0 naar 180 km/u in 5 seconden) verticale versneller van Europa! Neem plaats achter het stuur van een semi-professionele F1 simulator in de ‘Pole Position Challenge’, in ‘Flying Dreams’ vlieg je over de beroemde plaatsen op Aarde.

Open: dagelijks tussen 22/3-10/11 (onder voorbehoud van wijziging)

Caribe Aquatic Park - Caribische waterpret

Glij in het water van het immense, tropisch waterpark Caribe Aquatic Park. Watervallen, enorme zwembaden, palmbomen en een piratenschip. Een authentiek Caraïbisch avontuur voor de hele familie. Op de glijbaan King Khajuna beleef je een 31 m hoge vrije val!

Open: dagelijks tussen 25/5-8/9 (onder voorbehoud van wijziging)

Service tijdens jouw vakantie

  • In de TUI app delen we ook belangrijke informatie met je. Zorg dat je deze voorafgaand aan je vertrek installeert op je telefoon, zo kunnen we je goed bereiken.
Troeven
  • Gerenoveerd hotel (2023)
  • Openluchtzwembad
  • Toegang tot PortAventura World inbegrepen
  • Tussen PortAventura World en het strand
Ligging
  • In een rustige wijk in Salou, op ca. 2,3 km van PortAventura World en op ca. 900 m van het strand. Gratis transfer naar PortAventura World en Caribe Aquatic Park in het hoogseizoen (juni-spetember).

Prijzen & kamertypes

Kies het kamertype en vakantiepakket voor je hele reisgezelschap in Hotel Ponient Pirámide Salou & Portaventura World

Klik op de prijs in onderstaande prijstabel om je kamertype of datum te wijzigen.
Laden...
bestemming
Even geduld. We berekenen de prijs voor jouw reisgezelschap.
Even geduld. We zoeken je vakantie.